follow us on:

  

NIEUWS

08-05-13 Nieuw scherm Restaurant Kir Royal - Schijf

Klik hier voor een vergroting

Ook bij Restaurant Kir Royal in Schijf hebben we een nieuw schaararmscherm mogen hangen, compleet met verwarming en LED verlichting. Het scherm is maar liefst 18 meter breed en heeft een uitval van 5 meter!


18-03-13 Monumentaal pand? Geen probleem!

Klik hier voor een vergroting

Monumentaal pand? Geen probleem!

Bij T Goude Hooft in hartje Den Haag mochten wij dit mooie scherm aan deze prachtige gevel hangen! Soons zorgde voor het vergunningstraject en de juiste argumentatie zodat deze monumentale gevel nu voorzien is van een mooi schaararmscherm.


21-02-13 Soons goes Greece!

Klik hier voor een vergroting

SOONS goes Greece!

Na avonturen in o.a. St. Maarten, Ibizia, Torremolinos en Parijs hebben wij eindelijk ook een in eigen huis gefabriceerd schaararmscherm mogen plaatsen in Athene.

Wij zijn trots op het resultaat!


30-01-13 Soons op Horecabeurs Hoensbroek

Klik hier voor een vergroting

(Ma) 25 februari en (Di) 26 februari staan wij op de Horecabeurs in Hoensbroek!

Wij nodigen U dan ook graag uit voor een bezoek aan onze stand.
U kunt zich registreren via www.kickoffhorecaseizoen.nl.

Locatie: De Arend Heerlen
Adres: De Koumen 9, Hoensbroek
Tijd: Van 11:00 tot 18:00

Tot dan!


05-11-12 Kwaliteit zoekt kwaliteit: Schaap en Citroen

Klik hier voor een vergroting

Soons, het oudste zonweringbedrijf van Nederland heeft de eer om bij de oudste juweliershuizen van Nederland, Schaap en Citroen, mooie klassieke zonweringen te plaatsen. Naast de vestiging in Eindhoven hebben wij nu ook de prestigieuze panden in Groningen, Haarlem en Den Haag voorzien van mooie nieuwe luifels. In samenwerking met Inex Architecten te Maastricht hebben wij mooie uitvalschermen en markisoletten vervaardigd in de huisstijl van Schaap en Citroen. Wij danken Inex en Schaap en Citroen voor de fijne samenwerking en wensen Schaap en Citroen veel succes met de nieuwe zaken!


01-11-12 Zon- en regenwering voor de Gouverneur

Klik hier voor een vergroting

Het prachtig mooie nieuwe Grand Café - Restaurant De Gouverneur in Heythuysen heeft er weer zitplaatsen bij dankzij 2 stuks zon- én regenschermen van 8 en 12 meter voorzien van antraciet waterdicht doek. Aangezien het een monumentaal pand is mag hier normaal gesproken niets aan de muur verankerd worden, echter dankzij goed overleg, de juiste tekeningen en samenwerking met gemeente Leudal is er toch vergunning verstrekt.

En maar goed ook, het resultaat mag er wezen, en wij danken Chantal en Marielle voor het vertrouwen in Soons!


30-10-12 Luifels die opvallen: Club Sixsens

Klik hier voor een vergroting

De nieuwe club Sixsens valt op: 18 felpaarse markiezen en luifels sieren het mooie pand langs de Rijksweg in Lemiers-Vaals. De nieuwe 13 meter lange entreeluifel maakt het plaatje compleet!

Natuurlijk is alles wederom in eigen huis vervaardigd, we zijn trots op het resultaat en danken Sixsens voor het vertrouwen!


16-10-12 Megaoverkapping bij Remise New Style, Munsterbilzen (BE)

Klik hier voor een vergroting

Bij Remise New Style te Munsterbilzen (BE) mochten wij maar liefst meer dan 400 m2 overdekken met ons eigen SOONS FTS systeem. Het geheel wordt aangestuurd met 8 motoren, zodat de klant kan bepalen welk gedeelte open of dicht blijft.

De 20 infraroodstralers zorgen voor een aangename temperatuur, ook in de koudere periodes, in de avond gaan 50 inbouw LED spots aan voor een gezellige sfeer.Wij danken Remise voor het vertrouwen en wensen hun veel succes met het nieuwe terras!
(voor meer info zie horeca -> patio-overkapping)


17-07-12 Mood - Food & Drinks (Eindhoven)

Klik hier voor een vergroting

Bij Mood - Food & Drinks te Eindhoven mochten wij niets aan de muur bevestigen aangezien het hier om een monumentaal pand gaat. Daarom hebben wij een vrijstaande constructie neergezet met hieraan een schaararmscherm met maar liefst 7 meter uitval. Met een breedte van 12 meter heeft Mood een extra terras erbij van maar liefst 84m2!


10-07-12 Lounge Nr. 7even - eerste schaararmscherm met DMX gestuurd LED systeem

Klik hier voor een vergroting

Bij Lounge Club Nr. 7even mochten wij het eerste scherm in Nederland monteren met een Pulsar DMX gestuurd LED systeem van Netherled. Dit systeem, bestaande uit 22-tal Pulsar LED spots en controller, zorgt ervoor dat de verlichting volledig kan worden geprogrammeerd naar de wensen van de klant. Netherled (www.netherled.nl) leverde de spots welke in de avonduren voor een waar spektakel zorgen!


09-07-12 Nieuw: Buitentrend, de outdoor living oplossing

Klik hier voor een vergroting

Nieuw in ons assortiment: Buitentrend patio overkappingen. Deze Italiaanse daken kenmerken zich door de uitstekende windbestendigheid, ons model BT100 is maar liefst getest tot windkracht 9! De maximale breedte is 16 meter bij een maximale uitval van 8 meter, dat is een overdekte oppervlakte van 128 m2.
Het doek is wind- en watervast (PVC).
Bediening geschiedt middels handzender (Somfy), en het is mogelijk de overkapping uit te breiden met bijvoorbeeld verlichting, verwarming en oprolbare voor- en zijdoeken (transparant).
Zowel geschikt voor Horeca als particulier gebruik, vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Meer informatie is terug te vinden onder het kopje Horeca - Patio overkappingen of op de website www.buitentrend.com


02-07-12 Artikel Dagblad de Limburger - Keyserlei Antwerpen

Klik hier voor een vergroting

De immens grote terrasoverkapping op de Keyserlei te Antwerpen blijft niet onopgemerkt. Ook Dagblad de Limburger was verrast door de omvang van het project en besloot een stuk te schrijven in de zaterdageditie.


Wij danken Dagblad de Limburger en Media Groep Limburg voor dit leuke stuk!


27-06-12 Opening Boulevard Antwerpen (BE)

Klik hier voor een vergroting

Op zaterdag 30 juni vanaf 15 uur is het feest op de De Keyserlei. De noordzijde is helemaal klaar, de wandelpromenade is open en de terrasjes staan buiten. Het is terug flaneren en genieten op de brede wandelboulevard. Iedereen is welkom op het openingsfestival en tijdens de officiële opening van de noordzijde van de De Keyserlei, waar iederen tevens de 1.500 m2 grote overkappingen van Soons Rolluiken - Zonwering B.V. kan bewonderen!

Samen met Vangeel Wegenbouw en Stad Antwerpen hebben wij ervoor gezorgd dat De Keserlei weer een prachtige straat is geworden.


04-06-12 Project Keyserlei - Antwerpen (BE)

Klik hier voor een vergroting

Soons heeft in samenwerking met Vangeel Wegenbouw en Stad Antwerpen vrijwel de meest belangrijke straat in het centrum van Antwerpen, De Keyserlei, voorzien van maar liefst 57 vrijstaande zon- en regenschermen. Deze constructies zorgen voor een overdekte terrasoppervlakte van maar liefst 1.500 m2! Het geheel wordt aangestuurd met 57 apart bedienbare motoren zodat de klanten hun terras op geheel eigen wijze kunnen indelen. De opdracht luidde als volgt: Zorg voor een maximaal overdekte oppervlakte, houdt rekening met perceelgrenzen en zorg voor openingen op plaatsen waar in november 2012 bomen geplant worden. Maatwerk ten voeten uit, daarom heeft Stad Antwerpen gekozen voor Soons. Wij zijn trots op het resultaat en danken Vangeel Wegenbouw en Stad Antwerpen voor de uitstekende samenwerking!(meer fotos zijn terug te vinden onder het kopje Horeca - Vertigo Constructies)


01-11-11 Soons wint innovatie-award op Horeca Expo!

Klik hier voor een vergroting

Soons heeft tijdens de HorecaExpo 2011 de BAANBREKER 2011 award gewonnen voor meest innovatieve en baanbrekende vooruitgang in de markt van vrijhangende zon- en regenschermen. De voornaamste reden is de grote vrijhangende uitval welke wij kunnen realiseren van maar liefst 7 meter! Breedtes zijn mogelijk tot 30 meter.